Facturering is volledig uitbesteed aan "Infomedics / Uwnota.nl"

 

Wie zijn Infomedics / Uwnota.nl

 

Door de vergrote administratieve belasting veroorzaakt door het experiment met de vrije tarieven in 2012, hebben veel praktijken het opstellen, versturen en innen van facturen uitbesteed aan factoringmaatschappijen. Dit zijn instanties die erin gespecialiseerd zijn om medische instellingen hierin administratief te ondersteunen. Infomedics is zo'n factoringmaatschappij.

Het huidige Infomedics is voortgekomen uit een fusie op 1 Juni 2012 van Infomedics en DFA en overname van NMT FenCS.

Overige voorbeelden van factoringmaatschappijen zijn onder meer: FaMed, Kesteren en Netpoint.

 


 

Nota's digitaal

 

Vanaf medio november 2015 stuurt Infomedics / Uwnota.nl de nota's per e-mail. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu.  


In plaats van een factuur per post ontvangt u vanaf november een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op uwnota.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt.

Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.
Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op uwnota.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van uwnota.nl via 0900 777 777 1.

 


 

Betalen


Het versturen van de facturen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Uwnota.nl. De ontvangen factuur betaalt u aan "Uwnota.nl" op rekeningnummer 48.13.36.745 t.n.v. "Derdengelden Infomedics". Voor vragen over uw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar Uwnota.nl.

 


 
Contactgegevens

 

Servicedesk Debiteuren
Telefoonnummer: 0900 – 777 777 1 (€ 0,10 per minuut)
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 09:00 – 17:00 uur en vrijdag van 09:00 – 12:00 uur.

 

Kopie factuur opvragen
Een kopie van uw factuur kunt u aanvragen via telefoonnummer 0900 – 50 50 303 (€ 0,50 per gesprek).

 

 InfomedicsLogo